Sri Anandanandanathar Ashtothra Namavali

Sri Anandanandanathar Ashtothra Namavali

ॐ श्री गुरवे नमः । ॐ श्री कौशिकगोत्रोद्भवाय नमः ।
ॐ श्री शङ्कर भट्ट परम्परोद्भवाय नमः । ॐ धारण वर्षे कन्या मासे हस्त नक्षत्रोभवाय नमः ।
ॐ नाडागुडि देशोद्भवाय नमः । (५) ॐ यजुश्शाखा‌अद्यायाय नमः ।
ॐ आपस्तम्भ सूत्रानुष्ठायिणे नमः । ॐ मुक्ताश्री प्रिय मनोहर शिवकुमाराय नमः ।
ॐ श्रीविद्या देवसेना गुहप्रिय जनकाय नमः । ॐ अक्षयतृतीय पुण्यदिवसे सोदर सहित पूर्णदीक्षा गृहीताय नमः । (१०)
ॐ श्री पूर्णानन्दनाथ प्रिय शिष्याय नमः । ॐ श्री चर्यानन्दनाथ प्रिय सोदराय नमः ।
ॐ श्री सादुराम स्वामि आत्म बन्धवे नमः । ॐ श्री यशश् कीर्तन प्रियाय नमः ।
ॐ श्री महागणपति पुरश्चरण सिद्धिताय नमः । (१५) ॐ श्री दक्षिणाचार प्रियाय नमः ।
ॐ मौनव्रत प्रियाय नमः । ॐ द्राविड लिपि लिखित प्रियाय नमः ।
ॐ सुन्दर लेखकाय नमः । ॐ वैदिक दर्शन प्रियाय नमः । (२०)
ॐ वेदान्त ज्ञान रूपाय नमः । ॐ सङ्गीत प्रियाय नमः ।
ॐ अन्तर्याग प्रियाय नमः । ॐ तेजस्विने नमः ।
ॐ श्री शिवस्वरूपिणे नमः । (२५) ॐ सत्वगुण प्रकाशकाय नमः ।
ॐ सौम्य मुखाय नमः । ॐ ज्येष्ठाय नमः ।
ॐ सुख जीविने नमः । ॐ जप प्रियाय नमः । (३०)
ॐ पारायण प्रियाय नमः । ॐ न्यास प्रियाय नमः ।
ॐ सदाविद्या चिन्तनाय नमः । ॐ सदामन्त्रार्थ अनुसन्तान मूर्तये नमः ।
ॐ त्रिः सोदर चत्रुर् सोदरी प्रियाय नमः । (३५) ॐ शान्त स्वरूपिणे नमः ।
ॐ आत्मविद्याबोधन प्रियाय नमः । ॐ निर्गुण लक्ष्याय नमः ।
ॐ सदाविद्या चिन्तनाय नमः । ॐ वेदशास्त्र पण्डिताय नमः । (४०)
ॐ सर्वजन प्रियाय नमः । ॐ ज्ञानमार्ग विमर्शकाय नमः ।
ॐ नित्य शुद्धाय नमः । ॐ ब्रह्मण्योपासकाय नमः ।
ॐ अद्वैत तत्व विचार प्रियाय नमः । (४५) ॐ गुहालय गृहवासाय नमः ।
ॐ सत्सङ्ग प्रियाय नमः । ॐ सदाप्रिय वचनाय नमः ।
ॐ श्रीनेल्लायी वनदुर्गालय सेविताय नमः । ॐ शिष्यहृदय वासिने नमः । (५०)
ॐ श्री सर्वमङ्गलायै नमः ।
ॐ श्री उत्तरभाद्रपाद नक्षत्रोद्भवायै नमः । ॐ श्यामायै नमः ।
ॐ कटिप्रियायै नमः । ॐ नित्य श्रीचक्राराधन प्रियायै नमः । (५५)
ॐ करुणारससागरायै नमः । ॐ दक्षिणकालिका स्वरूपिण्यै नमः ।
ॐ उच्छिष्ठ गणेश उपासन प्रियाय़ै नमः । ॐ चैतन्य कुसुमार्चन प्रियायै नमः ।
ॐ शक्त्यायुध अभिषेक प्रियायै नमः । (६०) ॐ ताराजपस्य सन्तुष्ठायै नमः ।
ॐ नित्यसमाधिस्थिति अनुभवप्रदायै नमः । ॐ मधुर सत्य भाषण प्रियायै नमः ।
ॐ समस्त गुरुमण्डल क्रिया ज्ञानायै नमः । ॐ गुप्तज्ञानायै नमः । (६५)
ॐ वाक्सिद्धितायै नमः । ॐ सदानन्द स्वरूपिण्यै नमः ।
ॐ उत्तरकौलमार्ग पूजस्य सन्तोषितायै नमः । ॐ मुमुक्षुभ्यः विध्या ज्ञान परिक्तृप्तायै नमः ।
ॐ लौकिक सम्भाषण परिवृजायै नमः । (७०) ॐ नीला सरस्वति पूजन प्रियाय़ै नमः ।
ॐ चण्डिका पुरश्चरण सिद्धितायै नमः । ॐ नित्य चण्डि पारायण प्रियायै नमः ।
ॐ चण्डीपाठ विज्ञायायै नमः । ॐ मेधाव्यै नमः । (७५)
ॐ सदा गुरुमण्डल पूजितायै नमः । ॐ अद्वैतायै नमः ।
ॐ नित्य बिन्दुतर्पण सन्तुष्ठायै नमः । ॐ ईंकारप्रियाय़ै नमः ।
ॐ तत्वशोधन प्रियायै नमः । (८०) ॐ अष्ठाङ्ग सङ्कल्प प्रियायै नमः ।
ॐ गुरुवाक्याश्रितायै नमः । ॐ सकलमन्त्रयन्त्रतन्त्रज्ञानायै नमः ।
ॐ सदा गुरुस्तोत्रस्मरणायै नमः । ॐ मन्त्रार्थज्ञानस्वरूपिण्यै नमः । (८५)
ॐ श्री दक्षिणकालिकाऽक्षर लक्ष जप सिद्धितायै नमः । ॐ श्री ताराम्बाऽक्षर लक्ष जप सिद्धितायै नमः ।
ॐ ललिताप्रियायै नमः । ॐ ह्रीङ्कार प्रियायै नमः ।
ॐ षडन्वय शाम्भव पूजा प्रियायै नमः । (९०) ॐ सहस्रपङ्कज पूजित प्रियायै नमः ।
ॐ मातृकाक्षर सम्पुटित मन्त्र जप प्रियायै नमः । ॐ स्तोत्र पारायण प्रियायै नमः ।
ॐ सङ्गीत सपर्या प्रियायै नमः । ॐ द्राविडवेद प्रियायै नमः । (९५)
ॐ स्थूलदेह परिच्छेद अतिगम्य गतायै नमः । ॐ दशमहाविद्या हवन प्रियायै नमः ।
ॐ रात्रीजपानुष्ठान सन्तुष्ठायै नमः । ॐ नित्यकर्मानुष्ठान बोधितायै नमः ।
ॐ श्री मात्रे नमः । (१००)
ॐ श्री स्वरूप निरूपण हेतवे नमः । ॐ हंस शिवः सोऽहं स्वरूपाय नमः ।
ॐ शिवशक्त्यैक्य रूपिणे नमः । ॐ हौं ह्रीं स्वरूपाय नमः ।
ॐ ह्सौंः स्‍हौःँ स्वरूपाय नमः । (१०५) ॐ ॐकार ईंकार प्रकाश विमर्श स्वरूपाय नमः ।
ॐ प्रकाशाम्बा समेत प्रकाशानन्दनाथ हृदय स्थित गुरुभ्यो नमः । ॐ कामेश्वर कामेश्वरी स्वरूप गुरुमण्डल प्रत्यक्षरूप आनन्दाम्बा समेत आनन्दानन्दनाथाय नमः । (१०८)
1.  ௐ ஶ்ரீ கு³ரவே நம꞉ 2. ௐ ஶ்ரீ கௌஶிககோ³த்ரோத்³ப⁴வாய நம꞉
3.  ௐ ஶ்ரீ ஶங்கர ப⁴ட்ட பரம்பரோத்³ப⁴வாய நம꞉ 4. ௐ தா⁴ரண வர்ஷே கன்யா மாஸே ஹஸ்த நக்ஷத்ரோப⁴வாய நம꞉
5.  ௐ நாடா³கு³டி³ தே³ஶோத்³ப⁴வாய நம꞉  (5) 6. ௐ யஜுஶ்ஶாகா²அத்³யாயாய நம꞉
7.  ௐ ஆபஸ்தம்ப⁴ ஸூத்ரானுஷ்டா²யிணே நம꞉ 8. ௐ முக்தாஶ்ரீ ப்ரிய மனோஹர ஶிவகுமாராய நம꞉
9.  ௐ ஶ்ரீவித்³யா தே³வஸேனா கு³ஹப்ரிய ஜனகாய நம꞉ 10.           ௐ அக்ஷயத்ருʼதீய புண்யதி³வஸே ஸோத³ர ஸஹித பூர்ணதீ³க்ஷா க்³ருʼஹீதாய நம꞉  (10)
11.           ௐ ஶ்ரீ பூர்ணாநந்த³நாத² ப்ரிய ஶிஷ்யாய நம꞉ 12.           ௐ ஶ்ரீ சர்யாநந்த³நாத² ப்ரிய ஸோத³ராய நம꞉
13.           ௐ ஶ்ரீ ஸாது³ராம ஸ்வாமி ஆத்ம ப³ந்த⁴வே நம꞉ 14.           ௐ ஶ்ரீ யஶஶ் கீர்தன ப்ரியாய நம꞉
15.           ௐ ஶ்ரீ மஹாக³ணபதி புரஶ்சரண ஸித்³தி⁴தாய நம꞉  (15) 16.           ௐ ஶ்ரீ த³க்ஷிணாசார ப்ரியாய நம꞉
17.           ௐ மௌனவ்ரத ப்ரியாய நம꞉ 18.           ௐ த்³ராவிட³ லிபி லிகி²த ப்ரியாய நம꞉
19.           ௐ ஸுந்த³ர லேக²காய நம꞉ 20.           ௐ வைதி³க த³ர்ஶன ப்ரியாய நம꞉  (20)
21.           ௐ வேதா³ந்த ஜ்ஞான ரூபாய நம꞉ 22.           ௐ ஸங்கீ³த ப்ரியாய நம꞉
23.           ௐ அந்தர்யாக³ ப்ரியாய நம꞉ 24.           ௐ தேஜஸ்வினே நம꞉
25.           ௐ ஶ்ரீ ஶிவஸ்வரூபிணே நம꞉  (25) 26.           ௐ ஸத்வகு³ண ப்ரகாஶகாய நம꞉
27.           ௐ ஸௌம்ய முகா²ய நம꞉ 28.           ௐ ஜ்யேஷ்டா²ய நம꞉
29.           ௐ ஸுக² ஜீவினே நம꞉ 30.           ௐ ஜப ப்ரியாய நம꞉  (30)
31.           ௐ பாராயண ப்ரியாய நம꞉ 32.           ௐ ந்யாஸ ப்ரியாய நம꞉
33.           ௐ ஸதா³வித்³யா சிந்தனாய நம꞉ 34.           ௐ ஸதா³மந்த்ரார்த² அனுஸந்தான மூர்தயே நம꞉
35.           ௐ த்ரி꞉ ஸோத³ர சத்ருர் ஸோத³ரீ ப்ரியாய நம꞉  (35) 36.           ௐ ஶாந்த ஸ்வரூபிணே நம꞉
37.           ௐ ஆத்மவித்³யாபோ³த⁴ன ப்ரியாய நம꞉ 38.           ௐ நிர்கு³ண லக்ஷ்யாய நம꞉
39.           ௐ ஸதா³வித்³யா சிந்தனாய நம꞉ 40.           ௐ வேத³ஶாஸ்த்ர பண்டி³தாய நம꞉  (40)
41.           ௐ ஸர்வஜன ப்ரியாய நம꞉ 42.           ௐ ஜ்ஞானமார்க³ விமர்ஶகாய நம꞉
43.           ௐ நித்ய ஶுத்³தா⁴ய நம꞉ 44.           ௐ ப்³ரஹ்மண்யோபாஸகாய நம꞉
45.           ௐ அத்³வைத தத்வ விசார ப்ரியாய நம꞉ (45) 46.           ௐ கு³ஹாலய க்³ருʼஹவாஸாய நம꞉
47.           ௐ ஸத்ஸங்க³ ப்ரியாய நம꞉ 48.           ௐ ஸதா³ப்ரிய வசனாய நம꞉
49.           ௐ ஶ்ரீநேல்லாயீ வனது³ர்கா³லய ஸேவிதாய நம꞉ 50.           ௐ ஶிஷ்யஹ்ருʼத³ய வாஸினே நம꞉  (50)
51.           ௐ ஶ்ரீ ஸர்வமங்க³லாயை நம꞉ 52.           ௐ ஶ்ரீ உத்தரபா⁴த்³ரபாத³ நக்ஷத்ரோத்³ப⁴வாயை நம꞉
53.           ௐ ஶ்யாமாயை நம꞉ 54.           ௐ கடிப்ரியாயை நம꞉
55.           ௐ நித்ய ஶ்ரீசக்ராராத⁴ன ப்ரியாயை நம꞉ (55) 56.           ௐ கருணாரஸஸாக³ராயை நம꞉
57.           ௐ த³க்ஷிணகாலிகா ஸ்வரூபிண்யை நம꞉ 58.           ௐ உச்சி²ஷ்ட² க³ணேஶ உபாஸன ப்ரியாஃயை நம꞉
59.           ௐ சைதன்ய குஸுமார்சன ப்ரியாயை நம꞉ 60.           ௐ ஶக்த்யாயுத⁴ அபி⁴ஷேக ப்ரியாயை நம꞉ (60)
61.           ௐ தாராஜபஸ்ய ஸந்துஷ்டா²யை நம꞉ 62.           ௐ நித்யஸமாதி⁴ஸ்தி²தி அனுப⁴வப்ரதா³யை நம꞉
63.           ௐ மது⁴ர ஸத்ய பா⁴ஷண ப்ரியாயை நம꞉ 64.           ௐ ஸமஸ்த கு³ருமண்ட³ல க்ரியா ஜ்ஞானாயை நம꞉
65.           ௐ கு³ப்தஜ்ஞானாயை நம꞉  (65) 66.           ௐ வாக்ஸித்³தி⁴தாயை நம꞉
67.           ௐ ஸதா³னந்த³ ஸ்வரூபிண்யை நம꞉ 68.           ௐ உத்தரகௌலமார்க³ பூஜஸ்ய ஸந்தோஷிதாயை நம꞉
69.           ௐ முமுக்ஷுப்⁴ய꞉ வித்⁴யா ஜ்ஞான பரிக்த்ருʼப்தாயை நம꞉ 70.           ௐ லௌகிக ஸம்பா⁴ஷண பரிவ்ருʼஜாயை நம꞉  (70)
71.           ௐ நீலா ஸரஸ்வதி பூஜன ப்ரியாஃயை நம꞉ 72.           ௐ சண்டி³கா புரஶ்சரண ஸித்³தி⁴தாயை நம꞉
73.           ௐ நித்ய சண்டி³ பாராயண ப்ரியாயை நம꞉ 74.           ௐ சண்டீ³பாட² விஜ்ஞாயாயை நம꞉
75.           ௐ மேதா⁴வ்யை நம꞉  (75) 76.           ௐ ஸதா³ கு³ருமண்ட³ல பூஜிதாயை நம꞉
77.           ௐ அத்³வைதாயை நம꞉ 78.           ௐ நித்ய பி³ந்து³தர்பண ஸந்துஷ்டா²யை நம꞉
79.           ௐ ஈங்காரப்ரியாஃயை நம꞉ 80.           ௐ தத்வஶோத⁴ன ப்ரியாயை நம꞉  (80)
81.           ௐ அஷ்டா²ங்க³ ஸங்கல்ப ப்ரியாயை நம꞉ 82.           ௐ கு³ருவாக்யாஶ்ரிதாயை நம꞉
83.           ௐ ஸகலமந்த்ரயந்த்ரதந்த்ரஜ்ஞானாயை நம꞉ 84.           ௐ ஸதா³ கு³ருஸ்தோத்ரஸ்மரணாயை நம꞉
85.           ௐ மந்த்ரார்த²ஜ்ஞானஸ்வரூபிண்யை நம꞉ (85) 86.           ௐ ஶ்ரீ த³க்ஷிணகாலிகா(அ)க்ஷர லக்ஷ ஜப ஸித்³தி⁴தாயை நம꞉
87.           ௐ ஶ்ரீ தாராம்பா³(அ)க்ஷர லக்ஷ ஜப ஸித்³தி⁴தாயை நம꞉ 88.           ௐ லலிதாப்ரியாயை நம꞉
89.           ௐ ஹ்ரீங்கார ப்ரியாயை நம꞉ 90.           ௐ ஷட³ன்வய ஶாம்ப⁴வ பூஜா ப்ரியாயை நம꞉  (90)
91.           ௐ ஸஹஸ்ரபங்கஜ பூஜித ப்ரியாயை நம꞉ 92.           ௐ மாத்ருʼகாக்ஷர ஸம்புடித மந்த்ர ஜப ப்ரியாயை நம꞉
93.           ௐ ஸ்தோத்ர பாராயண ப்ரியாயை நம꞉ 94.           ௐ ஸங்கீ³த ஸபர்யா ப்ரியாயை நம꞉
95.           ௐ த்³ராவிட³வேத³ ப்ரியாயை நம꞉  (95) 96.           ௐ ஸ்தூ²லதே³ஹ பரிச்சே²த³ அதிக³ம்ய க³தாயை நம꞉
97.           ௐ த³ஶமஹாவித்³யா ஹவன ப்ரியாயை நம꞉ 98.           ௐ ராத்ரீஜபானுஷ்டா²ன ஸந்துஷ்டா²யை நம꞉
99.           ௐ நித்யகர்மானுஷ்டா²ன போ³தி⁴தாயை நம꞉ 100.        ௐ ஶ்ரீ மாத்ரே நம꞉  (100)
101.        ௐ ஶ்ரீ ஸ்வரூப நிரூபண ஹேதவே நம꞉ 102.        ௐ ஹம்ʼஸ ஶிவ꞉ ஸோ(அ)ஹம்ʼ ஸ்வரூபாய நம꞉
103.        ௐ ஶிவஶக்த்யைக்ய ரூபிணே நம꞉ 104.        ௐ ஹௌம்ʼ ஹ்ரீம்ʼ ஸ்வரூபாய நம꞉
105.        ௐ ஹ்ஸௌம்ʼ꞉ ஸ்ஹௌ꞉ம்ˮ ஸ்வரூபாய நம꞉  (105) 106.        ௐ ௐகார ஈங்கார ப்ரகாஶ விமர்ஶ ஸ்வரூபாய நம꞉
107.        ௐ ப்ரகாஶாம்பா³ ஸமேத ப்ரகாஶாநந்த³நாத² ஹ்ருʼத³ய ஸ்தி²த கு³ருப்⁴யோ நம꞉ 108.        ௐ காமேஶ்வர காமேஶ்வரீ ஸ்வரூப கு³ருமண்ட³ல ப்ரத்யக்ஷரூப ஆனந்தா³ம்பா³ ஸமேத ஆனந்தா³நந்த³நாதா²ய நம꞉  (108)
1.     oM shrI gurave namaH . 2.     oM shrI kaushikagotrodbhavAya namaH .
3.     oM shrI sha~Nkara bhaTTa paramparodbhavAya namaH . 4.     oM dhAraNa varShe kanyA mAse hasta nakShatrobhavAya namaH .
5.     oM nADAguDi deshodbhavAya namaH . (5) 6.     oM yajushshAkhAadyAyAya namaH .
7.     oM Apastambha sUtrAnuShThAyiNe namaH . 8.     oM muktAshrI priya manohara shivakumArAya namaH .
9.     oM shrIvidyA devasenA guhapriya janakAya namaH . 10.  oM akShayatR^itIya puNyadivase sodara sahita pUrNadIkShA gR^ihItAya namaH . (10)
11.  oM shrI pUrNAnandanAtha priya shiShyAya namaH . 12.  oM shrI charyAnandanAtha priya sodarAya namaH .
13.  oM shrI sAdurAma svAmi Atma bandhave namaH . 14.  oM shrI yashash kIrtana priyAya namaH .
15.  oM shrI mahAgaNapati purashcharaNa siddhitAya namaH . (15) 16.  oM shrI dakShiNAchAra priyAya namaH .
17.  oM maunavrata priyAya namaH . 18.  oM drAviDa lipi likhita priyAya namaH .
19.  oM sundara lekhakAya namaH . 20.  oM vaidika darshana priyAya namaH . (20)
21.  oM vedAnta j~nAna rUpAya namaH . 22.  oM sa~NgIta priyAya namaH .
23.  oM antaryAga priyAya namaH . 24.  oM tejasvine namaH .
25.  oM shrI shivasvarUpiNe namaH . (25) 26.  oM satvaguNa prakAshakAya namaH .
27.  oM saumya mukhAya namaH . 28.  oM jyeShThAya namaH .
29.  oM sukha jIvine namaH . 30.  oM japa priyAya namaH . (30)
31.  oM pArAyaNa priyAya namaH . 32.  oM nyAsa priyAya namaH .
33.  oM sadAvidyA chintanAya namaH . 34.  oM sadAmantrArtha anusantAna mUrtaye namaH .
35.  oM triH sodara chatrur sodarI priyAya namaH . (35) 36.  oM shAnta svarUpiNe namaH .
37.  oM AtmavidyAbodhana priyAya namaH . 38.  oM nirguNa lakShyAya namaH .
39.  oM sadAvidyA chintanAya namaH . 40.  oM vedashAstra paNDitAya namaH . (40)
41.  oM sarvajana priyAya namaH . 42.  oM j~nAnamArga vimarshakAya namaH .
43.  oM nitya shuddhAya namaH . 44.  oM brahmaNyopAsakAya namaH .
45.  oM advaita tatva vichAra priyAya namaH . (45) 46.  oM guhAlaya gR^ihavAsAya namaH .
47.  oM satsa~Nga priyAya namaH . 48.  oM sadApriya vachanAya namaH .
49.  oM shrInellAyI vanadurgAlaya sevitAya namaH . 50.  oM shiShyahR^idaya vAsine namaH . (50)
51.  oM shrI sarvama~NgalAyai namaH . 52.  oM shrI uttarabhAdrapAda nakShatrodbhavAyai namaH .
53.  oM shyAmAyai namaH . 54.  oM kaTipriyAyai namaH .
55.  oM nitya shrIchakrArAdhana priyAyai namaH . (55) 56.  oM karuNArasasAgarAyai namaH .
57.  oM dakShiNakAlikA svarUpiNyai namaH . 58.  oM uchChiShTha gaNesha upAsana priyAYai namaH .
59.  oM chaitanya kusumArchana priyAyai namaH . 60.  oM shaktyAyudha abhiSheka priyAyai namaH . (60)
61.  oM tArAjapasya santuShThAyai namaH . 62.  oM nityasamAdhisthiti anubhavapradAyai namaH .
63.  oM madhura satya bhAShaNa priyAyai namaH . 64.  oM samasta gurumaNDala kriyA j~nAnAyai namaH .
65.  oM guptaj~nAnAyai namaH . (65) 66.  oM vAksiddhitAyai namaH .
67.  oM sadAnanda svarUpiNyai namaH . 68.  oM uttarakaulamArga pUjasya santoShitAyai namaH .
69.  oM mumukShubhyaH vidhyA j~nAna pariktR^iptAyai namaH . 70.  oM laukika sambhAShaNa parivR^ijAyai namaH . (70)
71.  oM nIlA sarasvati pUjana priyAYai namaH . 72.  oM chaNDikA purashcharaNa siddhitAyai namaH .
73.  oM nitya chaNDi pArAyaNa priyAyai namaH . 74.  oM chaNDIpATha vij~nAyAyai namaH .
75.  oM medhAvyai namaH . (75) 76.  oM sadA gurumaNDala pUjitAyai namaH .
77.  oM advaitAyai namaH . 78.  oM nitya bindutarpaNa santuShThAyai namaH .
79.  oM IMkArapriyAYai namaH . 80.  oM tatvashodhana priyAyai namaH . (80)
81.  oM aShThA~Nga sa~Nkalpa priyAyai namaH . 82.  oM guruvAkyAshritAyai namaH .
83.  oM sakalamantrayantratantraj~nAnAyai namaH . 84.  oM sadA gurustotrasmaraNAyai namaH .
85.  oM mantrArthaj~nAnasvarUpiNyai namaH . (85) 86.  oM shrI dakShiNakAlikA.akShara lakSha japa siddhitAyai namaH .
87.  oM shrI tArAmbA.akShara lakSha japa siddhitAyai namaH . 88.  oM lalitApriyAyai namaH .
89.  oM hrI~NkAra priyAyai namaH . 90.  oM ShaDanvaya shAmbhava pUjA priyAyai namaH . (90)
91.  oM sahasrapa~Nkaja pUjita priyAyai namaH . 92.  oM mAtR^ikAkShara sampuTita mantra japa priyAyai namaH .
93.  oM stotra pArAyaNa priyAyai namaH . 94.  oM sa~NgIta saparyA priyAyai namaH .
95.  oM drAviDaveda priyAyai namaH . (95) 96.  oM sthUladeha parichCheda atigamya gatAyai namaH .
97.  oM dashamahAvidyA havana priyAyai namaH . 98.  oM rAtrIjapAnuShThAna santuShThAyai namaH .
99.  oM nityakarmAnuShThAna bodhitAyai namaH . 100.                oM shrI mAtre namaH . (100)
101.                oM shrI svarUpa nirUpaNa hetave namaH . 102.                oM haMsa shivaH so.ahaM svarUpAya namaH .
103.                oM shivashaktyaikya rUpiNe namaH . 104.                oM hauM hrIM svarUpAya namaH .
105.                oM hsauMH shauH.N svarUpAya namaH . (105) 106.                oM oMkAra IMkAra prakAsha vimarsha svarUpAya namaH .
107.                oM prakAshAmbA sameta prakAshAnandanAtha hR^idaya sthita gurubhyo namaH . 108.                  oM kAmeshvara kAmeshvarI svarUpa gurumaNDala pratyakSharUpa AnandAmbA sameta AnandAnandanAthAya namaH . (108)